Haglöfs Musca -13 Women

Musca -13 Women er den perfekte sovepose til kvinder, der ønsker en robust og gennemtænkt løsning til de bredere tre-sæsoners brug. Soveposen holder dig varm, selvom nattetemperaturerne kan falde under frysepunktet. Denne sovepose er designet med komfort og fokuseret på kvalitet, så du kan få den bedst mulige oplevelse, når du er ude og campere.

DKK kr. 799,00
kr. 1.299,00
Haglöfs Musca -13 175L, Midnight Blue/Mint
DKK kr. 948,00
Haglöfs Musca -13 Women
5
DKK kr. 1.300,00
kr. 1.300,00
Haglöfs Musca -13 Midnight blue/Mint 175L unisex
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HaglöfsEAN: 7318841251806 Varenummer (SKU): 5776101094848112 Kategori:

Haglöfs Musca -13 Women

Er du på udkig efter nyt Soveposer grej til din kommende udendørs-oplevelse? Så er Haglöfs Musca -13 Women fra producenten Haglöfs øjensynligt det helt rigtige til dig. Med Haglöfs Musca -13 Women er du lidt nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Haglöfs Musca -13 Women i prisklassen pris fra er du tættere på den bedste pakkeliste, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit udendørs-grej online og få mere at vælge mellem

Når du bestiller udendørs-grej som fx Haglöfs Musca -13 Women online, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej hele forskellen:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og føle dig helt rolig ved, du har styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rette grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at lede efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

7318841251806