Haglöfs Rugged Standard Shorts

Haglöfs Rugged Standard Shorts er uden tvivl en af markedets mest robuste shorts til det krævende friluftsliv. Med et væld af funktionelle detaljer, er disse shorts perfekte til den kræsne kunde, der stiller store krav til sit tøj. Gør dig klar til at erobre naturen med stil og komfort.

DKK kr. 537,00
Haglöfs Rugged Standard Shorts
5
DKK kr. 1.099,00
kr. 1.099,00
Haglöfs Men's Rugged Standard Shorts 50, True Black
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Haglöfs
EAN: 7318841490182
Varenummer (SKU): 5776101096066671 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Haglöfs´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Haglöfs Rugged Standard Shorts

Er du på udkig efter nyt Shorts & capribukser grej til din kommende outdoor-oplevelse? Så er Haglöfs Rugged Standard Shorts fra brandet Haglöfs øjensynligt det helt rette til dig. Med Haglöfs Rugged Standard Shorts er du en smule tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Frisk luft og smuk natur.

Med Haglöfs Rugged Standard Shorts i prisklassen fra er du nærmere på den ultimative oppakning, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit outdoor-grej på nettet og få et større udvalg

Når du køber outdoor-grej som fx Haglöfs Rugged Standard Shorts på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej en stor forskel:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, der er styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at søge efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

7318841490182