Haglöfs Tarius +1 Long

Den nye Haglöfs Tarius +1 Long er den perfekte sovepose til den udstyrsinteresserede, der ønsker et godt produkt med høj kvalitet og lækre finessen. Den er fremstillet med et slidstærkt stof, der kan holde til de mest udfordrende vejrforhold, og et syntetisk fyld, der giver ultimativ komfort og varme. Den er designet til at kunne bruges fra det sene forår til sensommeren på fjeldet og er en økonomisk responsiv sovepose. Med sine lette materialer og temperaturegulerende egenskaber er Haglöfs Tarius +1 Long en perfekt sovepose til udendørsfans, der værdsætter praktisk og professionel ydeevne.

DKK kr. 719,00
kr. 1.099,00
Haglöfs Tarius +1 205L, Midnight Blue/Tangerine
DKK kr. 802,00
Haglöfs Tarius +1 Long
5
DKK kr. 1.100,00
kr. 1.100,00
Haglöfs Tarius +1 Midnight blue/Tangerine 205L unisex
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HaglöfsEAN: 7318841251769 Varenummer (SKU): 5776101094848086 Kategori:

Haglöfs Tarius +1 Long

Leder du efter nyt Soveposer udstyr til din kommende udendørs-oplevelse? Så er Haglöfs Tarius +1 Long fra brandet Haglöfs måske det helt rette til dig. Med Haglöfs Tarius +1 Long er du en smule tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Haglöfs Tarius +1 Long i prisklassen fra webshop er du nærmere på den ultimative oppakning, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit udendørs-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du køber udendørs-grej som fx Haglöfs Tarius +1 Long på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr en stor forskel:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, der er styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rette udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

7318841251769