Haglöfs Tarius +1 Regular

Denne Haglöfs Tarius +1 Regular sovepose leverer luksus, komfort og kvalitet til en overkommelig pris. Soverposen har en lækker indvendig finish, som sikrer, at du holder dig varm selv på de koldeste nætter. Det ydre materiale er slidstærkt, åndbart og modstandsdygtigt over for vand, så du kan sove fredeligt. Den ergonomisk udformede hætte sørger for, at du ikke mister den varme, som soveposens isolering giver, og kan indstilles efter behov. Derudover har den en praktisk sidelås, som gør det let at skifte position og komme ind og ud af soveposen. Denne Haglöfs Tarius +1 Regular sovepose er det perfekte valg for dig, der søger komfort, kvalitet og luksus.

DKK kr. 719,00
kr. 1.099,00
Haglöfs Tarius +1 190L, Midnight Blue/Tangerine
DKK kr. 824,00
Haglöfs Tarius +1 Regular
5
DKK kr. 1.100,00
kr. 1.100,00
Haglöfs Tarius +1 Midnight blue/Tangerine 190L unisex
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HaglöfsEAN: 7318841251752 Varenummer (SKU): 5776101094848087 Kategori:

Haglöfs Tarius +1 Regular

Leder du efter nyt Soveposer grej til din kommende outdoor-oplevelse? Så er Haglöfs Tarius +1 Regular fra brandet Haglöfs måske det helt rigtige til dig. Med Haglöfs Tarius +1 Regular er du lidt nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Frisk luft og smuk natur.

Med Haglöfs Tarius +1 Regular i prisklassen fra webshop er du nærmere på den bedste pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit outdoor-grej online og få et større udvalg

Når du køber outdoor-grej som fx Haglöfs Tarius +1 Regular online, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og føle dig helt rolig ved, du har styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rette grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

7318841251752