Haglöfs Tarius -5 Long

Den robuste og gennemførte Haglöfs Tarius -5 Long sovepose er det ideelle valg for dig, der ønsker all-season beskyttelse. Den er specielt designet til brug i forår og tidligt efterår, når nattetemperaturerne kan krybe ned omkring frysepunktet. Denne sovepose er lavet af slidstærkt og vandtæt materiale, der gør den velegnet til al slags vejr og klima. Den har en stor hætte, som holder din hoved og krop varm og tør. Den indvendige foring er lavet af blødt og behageligt polyester, hvilket gør den ekstremt komfortabel. Haglöfs Tarius -5 Long giver dig en god nats søvn, selv når temperaturen er lav.

DKK kr. 823,00
kr. 1.299,00
Haglöfs Tarius -5 205 cm, Midnight Blue/Tangerine
DKK kr. 974,00
Haglöfs Tarius -5 Long
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HaglöfsEAN: 7318841251745 Varenummer (SKU): 5776101094848085 Kategori:

Haglöfs Tarius -5 Long

Leder du efter nyt Soveposer grej til den kommende outdoor-oplevelse? Så er Haglöfs Tarius -5 Long fra brandet Haglöfs øjensynligt det helt rette for dig. Med Haglöfs Tarius -5 Long er du lidt nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Frisk luft og smuk natur.

Med Haglöfs Tarius -5 Long i prisklassen pris fra webshop er du nærmere på den bedste pakkeliste, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit outdoor-grej online og få et større udvalg

Når du køber outdoor-grej som fx Haglöfs Tarius -5 Long online, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej en stor forskel:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og føle dig helt rolig ved, du har styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at lede efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

7318841251745