Haglöfs Tarius -5 Regular Fibersovepose

Den nye Haglöfs Tarius -5 Regular er den perfekte sovepose til dig, der ønsker en solid og robust sovepose til tosæsonersbrug fra forår til tidlig efterår. Den har et bredt temperaturområde, der kan klare nattetemperaturer helt ned til frysepunktet. Den er utrolig komfortabel og kommer med et kompakt design, der let kan pakkes og transporteres, så du altid kan have den med på farten. Den er lavet af slidstærke materialer, der garanterer mange års brug, og som er designet til at holde dig varm og tør hele natten.

Haglöfs Tarius -5 Regular
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Haglöfs
EAN: 7318841251738
Varenummer (SKU): 5776101094848084 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Haglöfs´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Haglöfs Tarius -5 Regular Fibersovepose

Leder du efter nyt Soveposer grej til den kommende outdoor-oplevelse? Så er Haglöfs Tarius -5 Regular Fibersovepose fra brandet Haglöfs øjensynligt det helt rigtige for dig. Med Haglöfs Tarius -5 Regular Fibersovepose er du en smule nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Haglöfs Tarius -5 Regular Fibersovepose i prisklassen pris fra er du nærmere på den bedste oppakning, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit outdoor-grej online og få et større udvalg

Når du køber outdoor-grej som fx Haglöfs Tarius -5 Regular Fibersovepose online, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, der er styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

7318841251738