Haglöfs Tarius -5 Regular

Den nye Haglöfs Tarius -5 Regular er den perfekte sovepose til dig, der ønsker en solid og robust sovepose til tosæsonersbrug fra forår til tidlig efterår. Den har et bredt temperaturområde, der kan klare nattetemperaturer helt ned til frysepunktet. Den er utrolig komfortabel og kommer med et kompakt design, der let kan pakkes og transporteres, så du altid kan have den med på farten. Den er lavet af slidstærke materialer, der garanterer mange års brug, og som er designet til at holde dig varm og tør hele natten.

DKK kr. 823,00
kr. 1.299,00
Haglöfs Tarius -5 190 cm, Midnight Blue/Tangerine
DKK kr. 974,00
Haglöfs Tarius -5 Regular
5
DKK kr. 999,95
kr. 1.199,95
Haglöfs Tarius 5 Sovepose Unisex Tilbehør Og Udstyr Blå 190
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HaglöfsEAN: 7318841251738 Varenummer (SKU): 5776101094848084 Kategori:

Haglöfs Tarius -5 Regular

Leder du efter nyt Soveposer udstyr til din kommende udendørs-oplevelse? Så er Haglöfs Tarius -5 Regular fra brandet Haglöfs øjensynligt det helt rigtige til dig. Med Haglöfs Tarius -5 Regular er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Haglöfs Tarius -5 Regular i prisklassen fra er du nærmere på den ultimative pakkeliste, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Køb dit udendørs-grej på nettet og få et større udvalg

Når du køber udendørs-grej som fx Haglöfs Tarius -5 Regular på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr hele forskellen:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, der er styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rigtige udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at søge efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

7318841251738