Haglöfs Tarius +6 Regular

Den nye Haglöfs Tarius +6 Regular er designet til at give dig den maksimale komfort og letvægts-bevægelsesfrihed. Denne sovepose er perfekt til rejsebrug eller overnatning under de lune sommernætter her i Skandinavien. Den er kompakt og har et prisvenligt design, der er lavet af kvalitetsmaterialer og forsynet med højtydende isolering, der holder dig varm hele natten. Det vandafvisende ydre giver et ekstra lag af beskyttelse, mens den bløde, bløde foring sikrer et behageligt sovemiljø. Soveposen er let at folde sammen og transportere, da den kommer med en praktisk opbevaringspose. Denne sovepose er ideel til den udstyrsinteresserede, som ønsker en kompakt, letvægts og prisvenlig sovepose af høj kvalitet.

DKK kr. 645,00
kr. 899,00
Haglöfs Tarius +6 190 cm, Midnight Blue/Tangerine
DKK kr. 727,00
Haglöfs Tarius +6 Regular
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HaglöfsEAN: 7318841251776 Varenummer (SKU): 5776101094848088 Kategori:

Haglöfs Tarius +6 Regular

Leder du efter nyt Soveposer grej til den kommende udendørs-oplevelse? Så er Haglöfs Tarius +6 Regular fra brandet Haglöfs måske det helt rette for dig. Med Haglöfs Tarius +6 Regular er du lidt nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Haglöfs Tarius +6 Regular i prisklassen fra er du tættere på den bedste pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit udendørs-grej online og få et større udvalg

Når du bestiller udendørs-grej som fx Haglöfs Tarius +6 Regular online, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej en stor forskel:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, du har styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

7318841251776