Hanwag Torsby GTX Dame 42

Hanwag Torsby GTX Vandrestøvle til kvinder er den perfekte følgesvend til dem, der nyder at vandre og gerne ønsker at se moderigtigt ud med lette støvler. Den attraktive mellemsnit er perfekt til lette ture, og den er lavet af robuste materialer, som holder godt på dine fødder og giver dig masser af komfort. Vandttæt Gore-Tex membran giver øget komfort, så du kan få mest muligt ud af din vandringstur. Vandrestøvlerne fra Hanwag er designet med en stødabsorberende EVA-skum midtersål, som giver et godt greb og øger komforten. Vandrestøvlen er også udstyret med en støttende EVA-hæl, så du kan få et godt fodfæste, når du vandrer. Sådan er Hanwag Torsby GTX Vandrestøvle til kvinder den perfekte ledsager til alle, der elsker at vandre.

Hanwag Torsby Lady GTX®
5
Hanwag Torsby GTX Dame Vandrestøvle 42
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Hanwag
EAN: 4047761482788
Varenummer (SKU): 8437300130133106 Kategorier: , ,

Hanwag Torsby GTX Dame 42

Leder du efter nyt Borde & stole grej til den næste udendørs-oplevelse? Så er Hanwag Torsby GTX Dame 42 fra producenten Hanwag øjensynligt det helt rigtige for dig. Med Hanwag Torsby GTX Dame 42 er du en smule tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Hanwag Torsby GTX Dame 42 i prisklassen pris fra er du nærmere på den ultimative oppakning, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få et større udvalg

Når du køber udendørs-grej som fx Hanwag Torsby GTX Dame 42 på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og være helt afslappet ved, der er styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rette grej gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at søge efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

4047761482788