Tilbud

Härkila – Deer Stalker camo cover jakke

Deer Stalker camo-coverjakken er et ideelt valg til jægeren, der søger et alsidigt camouflage jakke. Det tynde, strækbare meshstof tilføjer komfort og bevægelsesfrihed uden at gå på kompromis med stil og størrelse. Sammenpakket fylder jakken næsten ingenting, så den er let at have med på dine pürschjagter. Jakken er forsynet med en stormflap med trykknapper for at holde vind og regn ude samt to store lommer med lynlås til at holde hænderne varme og værdifulde genstande sikre. Härkila Deer Stalker camo-coverjakken er det perfekte valg, når det kommer til optimal jagtkomfort.

DKK kr. 1.099,00
Härkila - Deer Stalker Camo Cover Herre Jakke Medium
5
DKK kr. 1.099,00
kr. 1.199,00
Härkila - Deer Stalker camo cover jakke
5
DKK kr. 1.199,00
Härkila Deer Stalker camo cover jakke AXIS MSP®Forest M
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HärkilaEAN: 5714733548146 Varenummer (SKU): 5058101534745636 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Härkila´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Härkila – Deer Stalker camo cover jakke

Er du på udkig efter nyt Jagttøj grej til din kommende outdoor-oplevelse? Så er Härkila – Deer Stalker camo cover jakke fra brandet Härkila øjensynligt det helt rette til dig. Med Härkila – Deer Stalker camo cover jakke er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Frisk luft og smuk natur.

Med Härkila – Deer Stalker camo cover jakke i prisklassen fra er du nærmere på den ultimative pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit outdoor-grej på nettet og få et større udvalg

Når du køber outdoor-grej som fx Härkila – Deer Stalker camo cover jakke på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej hele forskellen:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, der er styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at søge efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

5714733548146