Tilbud

Härkila – Deer Stalker camo HWS jacket

Deer Stalker camo HWS-jakken fra Härkila er det ultimative skallag i vores omfattende og populære Deer Stalker-serie. Jakken er udstyret med vores egen vind- og vandtætte HWS®-membran, som adskiller sig fra mange andre membraner ved at være strækbar. Denne egenskab gør jakken til det perfekte valg, når du skal beskytte dig mod regn, vind og kulde. Den stilfulde camo-print gør det også til et optimal valg, når du ønsker at se godt ud samtidig med at du holder dig varm og tør. Prøv Härkila’s Deer Stalker camo HWS-jakke og se, hvor komfortabel og funktionel den er.

DKK kr. 3.999,00
kr. 4.199,00
Härkila - Deer Stalker camo HWS jacket
5
DKK kr. 3.999,00
kr. 3.999,00
Härkila Men's Deer Stalker Camo Hws Jacket 44, Axis Msp Forest Green
DKK kr. 4.199,00
Härkila Deer Stalker camo HWS jacket AXIS MSP®Forest green 44
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HärkilaEAN: 5714733567826 Varenummer (SKU): 5058100619719866 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Härkila´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Härkila – Deer Stalker camo HWS jacket

Leder du efter nyt Vandtætte jakker grej til den næste udendørs-oplevelse? Så er Härkila – Deer Stalker camo HWS jacket fra brandet Härkila måske det helt rigtige for dig. Med Härkila – Deer Stalker camo HWS jacket er du en smule tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Härkila – Deer Stalker camo HWS jacket i prisklassen pris fra webshop er du tættere på den ultimative oppakning, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få et større udvalg

Når du bestiller udendørs-grej som fx Härkila – Deer Stalker camo HWS jacket på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej hele forskellen:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og være helt rolig ved, du har styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

5714733567826