Härkila – Expedition Long Sokker

) Sikkert greb – giver fremragende støtte og komfort Härkila Expedition Long Sokker er en kraftig jagt- og vandrestrømpe i uld, der er designet til ekstreme kolde vejrforhold. De er udstyret med stødabsorberende såler, forstærket hæl og tå, et komfortskaft, der giver fremragende behagelig pasform, et elastikbånd i skaft, der også giver fremragende pasform, kraftig polstring og et sikkert greb, der giver fremragende støtte og komfort. Disse ekspeditionsstrømper er ideelle til lange dagsture, krævende ture og alle slags udendørsaktiviteter, hvor du har brug for ekstra komfort og holdbarhed.

DKK kr. 249,00
Härkila - Expedition Long Sokker
5
DKK kr. 299,00
Härkila Expedition long sok Grey/Green M
4.5
DKK kr. 299,00
Härkila Expedition Long sokker (Grey/Green, M)
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HärkilaEAN: 5707335185864 Varenummer (SKU): 5058100746533474 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Härkila´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Härkila – Expedition Long Sokker

Er du på udkig efter nyt Sokker udstyr til din kommende outdoor-oplevelse? Så er Härkila – Expedition Long Sokker fra producenten Härkila øjensynligt det helt rette til dig. Med Härkila – Expedition Long Sokker er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Härkila – Expedition Long Sokker i prisklassen fra er du tættere på den ultimative pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Køb dit outdoor-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du bestiller outdoor-grej som fx Härkila – Expedition Long Sokker på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr en stor forskel:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og føle dig helt rolig ved, der er styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rette udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at søge efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

5707335185864