Härkila – Kaldfjord corduroy check skjorte

Knapper for at fastgøre manchetterne Justerbart sprække ved håndleddet Kryds halsudskæring Refleksdetaljer på skuldrene Længde bagtil, justerbar med tve-knap lukning 2 lommer med skjult knaplukning — Opdag det eksklusive look fra Härkila med Kaldfjord-skjorten. Skjorten er perfekt til jagt og friluftsliv, og giver dig et professionelt, men afslappet look. Den er fremstillet af blød fløjl med stretch, som giver dig en moderne, kropsnær pasform. Den har knaplukning midt foran, fire knapper i tone med det danske sprog, knapper til manchetterne, kryds halsudskæring og refleksdetaljer på skuldrene. Derudover har skjorten et justerbart sprække ved håndleddet og en længde bagtil, der kan justeres med to knap lukning. Den har endda to lommer med skjult knaplukning.

Härkila - Kaldfjord Corduroy Check Skjorte Medium
5
Härkila - Kaldfjord corduroy check skjorte
5
Härkila Kaldfjord corduroy check skjorte Willow green check M
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Härkila
EAN: 5714733555021
Varenummer (SKU): 5058100038694893 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Härkila´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Härkila – Kaldfjord corduroy check skjorte

Er du på udkig efter nyt Skjorter udstyr til din kommende udendørs-oplevelse? Så er Härkila – Kaldfjord corduroy check skjorte fra producenten Härkila øjensynligt det helt rigtige til dig. Med Härkila – Kaldfjord corduroy check skjorte er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Härkila – Kaldfjord corduroy check skjorte i prisklassen fra webshop er du nærmere på den ultimative pakkeliste, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit udendørs-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du køber udendørs-grej som fx Härkila – Kaldfjord corduroy check skjorte på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr hele forskellen:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rette udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at søge efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

5714733555021