Härkila Kamko Fleece Lady, Brown / Red

DKK kr. 2.199,00
Härkila - Kamko Fleece Dame Jakke Small
5
DKK kr. 2.199,00
Härkila - Kamko fleece Women
5
DKK kr. 2.199,00
Härkila Kamko Fleece W. (Brown/Red, S)
5
DKK kr. 2.199,95
kr. 2.199,95
Härkila Kamko Fleece Lady, Brown / Red M
5
DKK kr. 2.199,95
Härkila Kamko Fleece Lady, Brown / Red
5
DKK kr. 2.399,00
Härkila Kamko fleece Women Brown/Red S
4.5
DKK kr. 2.399,00
kr. 2.399,00
Härkila Women's Kamko Fleece S, Brown/Red
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HärkilaEAN: 5714733529688 Varenummer (SKU): 9613601957572568 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Härkila´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Härkila Kamko Fleece Lady, Brown / Red

Leder du efter nyt Fleecetrøjer udstyr til den næste udendørs-oplevelse? Så er Härkila Kamko Fleece Lady, Brown / Red fra producenten Härkila måske det helt rette for dig. Med Härkila Kamko Fleece Lady, Brown / Red er du en smule nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Härkila Kamko Fleece Lady, Brown / Red i prisklassen fra webshop er du tættere på den bedste oppakning, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Køb dit udendørs-grej online og få mere at vælge mellem

Når du bestiller udendørs-grej som fx Härkila Kamko Fleece Lady, Brown / Red online, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr hele forskellen:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og være helt rolig ved, du har styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rigtige udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

5714733529688