Härkila – Kamko fleece Women

Den vendbare Härkila – Kamko fleecejakke til kvinder er en af vores mest populære produkter. Jakken er lavet af et blødt fleecestof, men med GORE-TEX INFINIUMTM WINDSTOPPER-membranen er den 100% vindtæt og sikrer dig derfor en professionel beskyttelse mod vejret. Jakken har et stilrent design, der gør det muligt for dig at kombinere den med andet beklædning, uanset hvad du skal ud og udføre.

DKK kr. 2.199,00
Härkila - Kamko Fleece Dame Jakke Small
5
DKK kr. 2.199,00
Härkila - Kamko fleece Women
5
DKK kr. 2.199,00
Härkila Kamko Fleece W. (Brown/Red, S)
5
DKK kr. 2.199,95
kr. 2.199,95
Härkila Kamko Fleece Lady, Brown / Red L
5
DKK kr. 2.199,95
Härkila Kamko Fleece Lady, Brown / Red
5
DKK kr. 2.399,00
Härkila Kamko fleece Women Brown/Red S
4.5
DKK kr. 2.399,00
kr. 2.399,00
Härkila Women's Kamko Fleece S, Brown/Red
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HärkilaEAN: 5714733529688 Varenummer (SKU): 5058100233035565 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Härkila´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Härkila – Kamko fleece Women

Leder du efter nyt GORE-TEX jakker udstyr til din næste outdoor-oplevelse? Så er Härkila – Kamko fleece Women fra brandet Härkila øjensynligt det helt rigtige til dig. Med Härkila – Kamko fleece Women er du en smule nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Härkila – Kamko fleece Women i prisklassen pris fra webshop er du tættere på den bedste oppakning, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Køb dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

Når du bestiller outdoor-grej som fx Härkila – Kamko fleece Women online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr en stor forskel:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og være helt afslappet ved, du har styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rigtige udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

5714733529688