Härkila Metso Full Zip Lady, Willow Green

Opdag den revolutionerende komfort og stil med Härkila Metso Full Zip Lady, Willow Green Fleecetrøje. Den er designet til at skabe en unik og komfortabel pasform til dig. Den er lavet af 60% uld, 20% polyester og 20% polyamid, et blødt, fleksibelt og åndbart materiale, der holder dig varm i de koldere måneder. Den har et moderne minimalistisk design med fuld lynlås og elastiske ærmer for ekstra bevægelsesfrihed. Denne fleecetrøje er perfekt til en aktiv jagt eller anden udendørs aktivitet, da den har et vandafvisende finish, der holder dig tør og beskyttet. Få den ultimate varme og komfort med Härkila Metso Full Zip Lady, Willow Green Fleecetrøje.

DKK kr. 1.799,00
kr. 1.899,00
Härkila - Metso full zip Women
5
DKK kr. 1.799,95
Härkila Metso Full Zip Lady, Willow Green
5
DKK kr. 1.799,95
kr. 1.799,95
Härkila Metso Full Zip Lady, Willow Green 5XL
5
DKK kr. 1.899,00
Härkila Metso full zip Women Willow green S
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HärkilaEAN: 5714733546562 Varenummer (SKU): 9613600324657345 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Härkila´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Härkila Metso Full Zip Lady, Willow Green

Leder du efter nyt Fleecetrøjer grej til din næste outdoor-oplevelse? Så er Härkila Metso Full Zip Lady, Willow Green fra brandet Härkila måske det helt rette til dig. Med Härkila Metso Full Zip Lady, Willow Green er du lidt tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Härkila Metso Full Zip Lady, Willow Green i prisklassen fra webshop er du nærmere på den ultimative pakkeliste, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit outdoor-grej på nettet og få et større udvalg

Når du køber outdoor-grej som fx Härkila Metso Full Zip Lady, Willow Green på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej en stor forskel:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og være helt afslappet ved, du har styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rette grej gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

5714733546562