Härkila – Moose Hunter 2.0 riffelrem

Härkila Moose Hunter 2.0-riffelremmen er designet til professionelle jægere. Den er udstyret med en multifunktionel design, der gør det muligt for dig at bære den som en almindelig riffelrem eller som en rygsæk. Den kan let knappes op midt for, så den deler sig i to, og giver dig den perfekte mulighed for komfort og fleksibilitet, når du bevæger dig langs i terrænet. Fremstillet af robust læder og stof, er denne riffelrem fremstillet til at modstå al slags vejrlig. Det er den perfekte løsning til at holde din riffel sikkert og sikkert under din jagt.

DKK kr. 649,00
Härkila - Moose Hunter 2.0 riffelrem
5
DKK kr. 649,00
Härkila Moose Hunter 2.0 riffelrem MossyOak®Break-up Country® t/riffel
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Härkila
EAN: 5714733557025
Varenummer (SKU): 5058100083707537 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Härkila´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Härkila – Moose Hunter 2.0 riffelrem

Er du på udkig efter nyt Riffel & Geværremme udstyr til din kommende outdoor-oplevelse? Så er Härkila – Moose Hunter 2.0 riffelrem fra brandet Härkila måske det helt rette til dig. Med Härkila – Moose Hunter 2.0 riffelrem er du en smule nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Härkila – Moose Hunter 2.0 riffelrem i prisklassen fra webshop er du nærmere på den bedste oppakning, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Køb dit outdoor-grej online og få et større udvalg

Når du køber outdoor-grej som fx Härkila – Moose Hunter 2.0 riffelrem online, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr hele forskellen:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og føle dig helt rolig ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rette udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

5714733557025