Härkila – Nite HSP Pullover

Denne Härkila – Nite HSP Pullover er vindtæt, åndbar og varmeregulerende, og den er fremstillet i Actiwool til aktivt brug. Den er udstyret med HSP® membranteknologi, der er udviklet specielt til jagtbrug. Den forskudte halvlynlås og den forskudte brystlomme giver dig mulighed for at holde dine ejendele sikkert og tørt. Den har også en høj hals, hvilket giver den ekstra varme og komfort. Denne varmeregulerende pullover fra Härkila har alt hvad du har brug for, når du er aktiv udendørs.

DKK kr. 1.999,00
Härkila - Nite HSP Pullover
5
DKK kr. 1.999,00
Härkila Nite HSP pullover Burnt orange S
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HärkilaEAN: 5707335375654 Varenummer (SKU): 5058100004686164 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Härkila´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Härkila – Nite HSP Pullover

Leder du efter nyt Fleecetrøjer udstyr til den næste udendørs-oplevelse? Så er Härkila – Nite HSP Pullover fra brandet Härkila øjensynligt det helt rette for dig. Med Härkila – Nite HSP Pullover er du en smule nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Härkila – Nite HSP Pullover i prisklassen pris fra er du nærmere på den bedste oppakning, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit udendørs-grej online og få mere at vælge mellem

Når du køber udendørs-grej som fx Härkila – Nite HSP Pullover online, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr hele forskellen:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og være helt afslappet ved, du har styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rigtige udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

5707335375654