Tilbud

Härkila – Pajala Skjorte

Med Härkila – Pajala Skjorte vil du se professionel ud i enhver situation. Denne skjorte er fremstillet af 100% bomuld og er forsynet med mikrofiber på manchetter, albuer og krave. Den praktiske lynlåslommer og trykknapper, gør denne skjorte meget behagelig at have på. Skjorten har en knap under krave, trykknaplukning, en brystlomme i venstre side med vandret lynlås og indsnit, og en brystlomme i højre side med lodret lynlås og indsnit. Med Härkila – Pajala Skjorte vil du se professionel ud i enhver situation.

Härkila - Pajala Skjorte Medium Olivengrøn
5
Härkila - Pajala Skjorte
5
Härkila Pajala skjorte (Olive Check, M)
5
Härkila Pajala skjorte Olive check M
4.5
Härkila Pajala Skjorte Mens, Olive Check
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Härkila
EAN: 5714733555311
Varenummer (SKU): 5058100433114333 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Härkila´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Härkila – Pajala Skjorte

Leder du efter nyt Skjorter udstyr til din næste udendørs-oplevelse? Så er Härkila – Pajala Skjorte fra producenten Härkila øjensynligt det helt rette til dig. Med Härkila – Pajala Skjorte er du en smule tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Härkila – Pajala Skjorte i prisklassen pris fra webshop er du tættere på den ultimative oppakning, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit udendørs-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du bestiller udendørs-grej som fx Härkila – Pajala Skjorte på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr en stor forskel:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og være helt rolig ved, du har styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rigtige udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

5714733555311