Tilbud

Härkila – Pro Shooter Handske

Få en professionel skydeoplevelse med Härkila – Pro Shooter Handske! Den slidstærke skydehandske har en håndflade i skind for optimalt greb og vindtæt, åndbar WINDSTOPPER®-fleece på håndryggen. De lange, strikkede manchetter holder dine håndled varme under alle forhold. Kombinationen af læderforstærket håndflade, ribbede manchetter og Windstopper® 3-lags teknologi gør denne handske til det perfekte valg for professionelle skytter.

Härkila - Pro Shooter Handske
Härkila - Pro Shooter Handsker Medium Grøn
5
Härkila Pro Shooter handske Green M
4.5
Härkila Pro Shooter Handske, Green
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Härkila
EAN: 5707335055549
Varenummer (SKU): 5058100789365818 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Härkila´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Härkila – Pro Shooter Handske

Leder du efter nyt Handsker udstyr til den kommende udendørs-oplevelse? Så er Härkila – Pro Shooter Handske fra brandet Härkila måske det helt rigtige for dig. Med Härkila – Pro Shooter Handske er du en smule nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Frisk luft og smuk natur.

Med Härkila – Pro Shooter Handske i prisklassen pris fra webshop er du tættere på den bedste oppakning, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Køb dit udendørs-grej online og få mere at vælge mellem

Når du bestiller udendørs-grej som fx Härkila – Pro Shooter Handske online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr en stor forskel:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, der er styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rigtige udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at lede efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

5707335055549