Härkila – Riffelrem Læder

Härkila – Riffelrem Læder giver dig et optimalt komfort. Denne robuste rem er lavet af læder og neopren og er formet til en ergonomisk pasform. Du kan nemt og lydløst montere den traditionelt, og et tykt lag af neopren på bagsiden sikrer, at den sidder komfortabelt henover skulderen. Med Härkila – Riffelrem Læder er du godt rustet til dine næste jagtudflugter.

DKK kr. 549,00
Riffelrem Læder Mørkebrun
4
DKK kr. 659,00
Härkila - Riffelrem Læder
5
DKK kr. 659,00
Härkila Riffelrem læder Dark brown 93 cm
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Härkila
EAN: 5707335372295
Varenummer (SKU): 5058101535672248 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Härkila´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Härkila – Riffelrem Læder

Er du på udkig efter nyt Riffel & Geværremme udstyr til din næste udendørs-oplevelse? Så er Härkila – Riffelrem Læder fra brandet Härkila øjensynligt det helt rette til dig. Med Härkila – Riffelrem Læder er du lidt tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Härkila – Riffelrem Læder i prisklassen fra er du tættere på den ultimative pakkeliste, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Køb dit udendørs-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du bestiller udendørs-grej som fx Härkila – Riffelrem Læder på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr hele forskellen:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og være helt afslappet ved, der er styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rette udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

5707335372295