Tilbud

Härkila – Stornoway Active Shooting HSP jakke

Opdateret i detaljer og stil, denne Härkila – Stornoway Active Shooting HSP jakke er fremstillet af det bedste materiale og med den nyeste teknologi. Den er forstærket med imiteret ruskind på forsiden, og har detaljer og kanter i imiteret ruskind og fløjl. Den har en 2-vejs lynlås midt foran, store åbne forlommer med kile, og lynlåstræk i læder med logonitte. Materialet er Polartec® Windbloc, 100% polyester fleece, og taft med print i tone, som sikrer ægte professionalisme. Prøv denne flotte jakke, der gør dig klar til ethvert skydningsevent.

Härkila - Stornoway Active Shooting HSP jakke
5
Härkila Stornoway Active Shooting HSP Jakke Mens, Willow Green
5
Härkila Stornoway Active Shooting HSP Jakke Mens, Willow Green Str. 48
5
Härkila Stornoway Active Shooting HSP jakke Willow green M
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Härkila
EAN: 5714733563514
Varenummer (SKU): 5058101434505804 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Härkila´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Härkila – Stornoway Active Shooting HSP jakke

Leder du efter nyt Jagttøj udstyr til den næste udendørs-oplevelse? Så er Härkila – Stornoway Active Shooting HSP jakke fra brandet Härkila måske det helt rette for dig. Med Härkila – Stornoway Active Shooting HSP jakke er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Frisk luft og smuk natur.

Med Härkila – Stornoway Active Shooting HSP jakke i prisklassen fra webshop er du tættere på den ultimative pakkeliste, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit udendørs-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du bestiller udendørs-grej som fx Härkila – Stornoway Active Shooting HSP jakke på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr en stor forskel:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og være helt rolig ved, der er styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rette udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at søge efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

5714733563514