Tilbud

Härkila – Wildboar Pro Reversible WSP Jakke

DKK kr. 2.199,00
Härkila - Wildboar Pro Fleece Jakke Medium
5
DKK kr. 2.199,00
kr. 2.399,00
Härkila - Wildboar Pro Reversible WSP Jakke
5
DKK kr. 2.399,00
Härkila Wildboar Pro Reversible WSP jakke Willow green/AXIS MSP®Wildboar orange M
4.5
DKK kr. 2.599,00
kr. 2.599,00
Härkila Men's Wildboar Pro Reversible Fleece Jacket M, Willow Green/Axis Msp®Wildboar Orange
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HärkilaEAN: 5707335484905 Varenummer (SKU): 5058101097945590 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Härkila´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Härkila – Wildboar Pro Reversible WSP Jakke

Er du på udkig efter nyt GORE-TEX jakker grej til din kommende outdoor-oplevelse? Så er Härkila – Wildboar Pro Reversible WSP Jakke fra brandet Härkila øjensynligt det helt rette til dig. Med Härkila – Wildboar Pro Reversible WSP Jakke er du en smule nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Härkila – Wildboar Pro Reversible WSP Jakke i prisklassen pris fra er du tættere på den bedste oppakning, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

Når du bestiller outdoor-grej som fx Härkila – Wildboar Pro Reversible WSP Jakke online, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej en stor forskel:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, der er styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at lede efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

5707335484905