Tilbud

Hatsan 25 Pistol Super Charger

25 Pistol Super Charger er et luftgevær fra Hatsan, som kommer med et effektivt Super Charger system for øget mundingshastighed. Dette luftgevær har et kaliber på 4,5 mm, en mundingshastighed på 215 m/s, en vægt på 1,7 kg, et løb på 23 cm og en længde på 50,8 cm, samt et syntetisk skæfte. Med Hatsan er du sikret kvalitets luftgeværer og tilbehør i europæisk standard. Professional 25 Pistol Super Charger er et luftgevær til den kræsne skytte, der ønsker et effektivt og holdbart produkt.

DKK kr. 1.299,00
kr. 1.399,00
Hatsan 25 Pistol Super Charger
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HatsanEAN: 0000000401167 Varenummer (SKU): 5058100739725101 Kategori:

Hatsan 25 Pistol Super Charger

Leder du efter nyt Luftgeværer grej til den næste udendørs-oplevelse? Så er Hatsan 25 Pistol Super Charger fra brandet Hatsan øjensynligt det helt rette for dig. Med Hatsan 25 Pistol Super Charger er du en smule tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Hatsan 25 Pistol Super Charger i prisklassen fra webshop er du nærmere på den ultimative oppakning, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du køber udendørs-grej som fx Hatsan 25 Pistol Super Charger på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej hele forskellen:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og være helt afslappet ved, der er styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rette grej gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

401167