Hatsan Model AirTact ED -sæt incl. kikkert, hagl og skiver

Få enestående præcision med Hatsan Model AirTact ED-sættet, der inkluderer en kikkert, skydeskive og 200 hagl. Dette kvalitetssæt har enkeltskuds løbspænder og en udgangshastighed på professionelt niveau. Med justerbart sigte, indbygget lyddæmper og automatisk sikring er dette sæt perfekt til seriøse skytter. Køb nu og oplev ultimativ præcision og pålidelighed!

DKK kr. 1.699,00
Hatsan Model AirTact ED -sæt incl. kikkert, hagl og skiver
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Hatsan
EAN: 0000004012493
Varenummer (SKU): 5058101637036765 Kategorier: ,

Hatsan Model AirTact ED -sæt incl. kikkert, hagl og skiver

Er du på udkig efter nyt Kikkerter grej til din næste udendørs-oplevelse? Så er Hatsan Model AirTact ED -sæt incl. kikkert, hagl og skiver fra brandet Hatsan øjensynligt det helt rigtige til dig. Med Hatsan Model AirTact ED -sæt incl. kikkert, hagl og skiver er du en smule nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Frisk luft og smuk natur.

Med Hatsan Model AirTact ED -sæt incl. kikkert, hagl og skiver i prisklassen pris fra er du nærmere på den bedste oppakning, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit udendørs-grej online og få mere at vælge mellem

Når du køber udendørs-grej som fx Hatsan Model AirTact ED -sæt incl. kikkert, hagl og skiver online, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og være helt afslappet ved, der er styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rette grej gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

4012493