Tilbud

Hattan 3.8 Kids Meadowbrook

DKK kr. 225,00
Grand Canyon Hattan 3.8 Kids
5
DKK kr. 350,00
kr. 399,00
Hattan 3.8 Kids Meadowbrook
5
* Priser ex levering.
 • Find den billigste pris online
 • Pakkeshop eller dirkte til døren
 • Betal med MobilePay eller Viabill

EAN: 5703384084844 Varenummer (SKU): 8437302088296219 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Soveposer´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

  Hattan 3.8 Kids Meadowbrook

  Er du på udkig efter nyt Soveposer grej til den kommende udendørs-oplevelse? Så er Hattan 3.8 Kids Meadowbrook fra brandet øjensynligt det helt rigtige for dig. Med Hattan 3.8 Kids Meadowbrook er du lidt nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Frisk luft og smuk natur.

  Med Hattan 3.8 Kids Meadowbrook i prisklassen pris fra webshop er du tættere på den bedste pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

  Bestil dit udendørs-grej online og få mere at vælge mellem

  Når du bestiller udendørs-grej som fx Hattan 3.8 Kids Meadowbrook online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

  Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og føle dig helt rolig ved, der er styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

  Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

  GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

  Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

  Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

  Yderligere information

  EAN

  5703384084844