Heimplanet – Kirra 4-sæsons telt (Rød)

Kirra fra Heimplanet er det perfekte valg for 1-2 personer. Dette oppustelige telt er lavet med en innovativ rammekonstruktion for nem og hurtig opsætning, og et geodætisk kuppeldesign sikrer suveræn stabilitet i alle forhold. Dette 4-sæsons telt har en rød farve, der giver et professionelt udtryk. Udstyret med to sovekabiner, der kan rumme op til to personer og en masse grej, er dette telt et ideelt valg for dem, der ønsker et stabilt og holdbart telt.

Heimplanet - Kirra 4-sæsons telt (Rød)
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Heimplanet
EAN: 4250642108299
Varenummer (SKU): 8757802108396878 Kategorier: ,

Heimplanet – Kirra 4-sæsons telt (Rød)

Er du på udkig efter nyt Telte til 1-2 personer grej til din kommende udendørs-oplevelse? Så er Heimplanet – Kirra 4-sæsons telt (Rød) fra producenten Heimplanet måske det helt rette til dig. Med Heimplanet – Kirra 4-sæsons telt (Rød) er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Frisk luft og smuk natur.

Med Heimplanet – Kirra 4-sæsons telt (Rød) i prisklassen pris fra webshop er du nærmere på den ultimative pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du køber udendørs-grej som fx Heimplanet – Kirra 4-sæsons telt (Rød) på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej hele forskellen:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, der er styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rette grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at søge efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

4250642108299