Heimplanet – Pandebånd (Blå)

Pandebånd fra Heimplanet er lavet af et åndbart mikrofiber, der føles som bomuld og er svedabsorberende. Det gør pandebåndet både behageligt og holdbart. Det kan bruges som ansigtsmaske, bandana, svedbånd, tørklæde og meget andet. Det er meget behageligt at have på, og dens fleksible pasform gør det muligt at tilpasse det efter enhver situation. Heimplanets pandebånd findes i flere forskellige farver og designs, så der er noget for enhver smag. Dette pandebånd er i en flot blå farve og vil være et moderigtigt og praktisk tilbehør til enhver garderobe.

Heimplanet - Pandebånd (Blå)
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Heimplanet
EAN: 4250642104437
Varenummer (SKU): 8757800200301012 Kategori:

Heimplanet – Pandebånd (Blå)

Er du på udkig efter nyt Pandebånd grej til din næste udendørs-oplevelse? Så er Heimplanet – Pandebånd (Blå) fra brandet Heimplanet øjensynligt det helt rigtige til dig. Med Heimplanet – Pandebånd (Blå) er du en smule tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Heimplanet – Pandebånd (Blå) i prisklassen pris fra webshop er du nærmere på den ultimative oppakning, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få et større udvalg

Når du køber udendørs-grej som fx Heimplanet – Pandebånd (Blå) på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og være helt rolig ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rette grej gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

4250642104437