Heimplanet – Pandebånd (Grå)

Heimplanet Pandebånd giver en afslappet og stilfuld look. Det er lavet af et åndbart mikrofiber, der føles som bomuld og er svedabsorberende. Det fleksible og lette materiale gør det let at bære og har en justerbar pasform. Det kan bruges som ansigtsmaske, bandana, svedbånd, tørklæde og meget andet. Det grå udseende gør det nemt at matche med de fleste tøjstil. Med Heimplanet Pandebånd får du et stilfuldt og behageligt look.

Heimplanet - Pandebånd (Grå)
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Heimplanet
EAN: 4250642104444
Varenummer (SKU): 8757800200301013 Kategori:

Heimplanet – Pandebånd (Grå)

Er du på udkig efter nyt Pandebånd udstyr til den kommende outdoor-oplevelse? Så er Heimplanet – Pandebånd (Grå) fra producenten Heimplanet øjensynligt det helt rette for dig. Med Heimplanet – Pandebånd (Grå) er du en smule tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Frisk luft og smuk natur.

Med Heimplanet – Pandebånd (Grå) i prisklassen pris fra er du nærmere på den ultimative oppakning, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit outdoor-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du køber outdoor-grej som fx Heimplanet – Pandebånd (Grå) på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr hele forskellen:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, der er styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rette udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at søge efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

4250642104444