Heimplanet – The Cave (Sort)

Heimplanet – The Cave (Sort) er et praktisk og energieffektivt telt til 2-3 personer. Det kan pumpes op om under et minut, så du kan få mere tid til at nyde naturen. Det har en ikonisk kuppelkonstruktion med 10 krydsningspunkte, der giver ekstra stabilitet og støtte, så du altid er sikker mod al slags vejr. Denne løsning er designet til at reducere energiforbruget, så du kan nyde turene uden at skulle bekymre dig om detaljer. Det er et ideelt valg for alle, der ønsker et let og energieffektivt telt, der kan give trygge og komfortable nætter ude i naturen.

DKK kr. 5.294,00
Heimplanet - The Cave (Sort)
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HeimplanetEAN: 4250642100002 Varenummer (SKU): 8757800200223528 Kategorier: , ,

Heimplanet – The Cave (Sort)

Leder du efter nyt Energi & nødration grej til din kommende udendørs-oplevelse? Så er Heimplanet – The Cave (Sort) fra brandet Heimplanet måske det helt rigtige til dig. Med Heimplanet – The Cave (Sort) er du en smule tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Heimplanet – The Cave (Sort) i prisklassen fra er du nærmere på den ultimative oppakning, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du køber udendørs-grej som fx Heimplanet – The Cave (Sort) på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej hele forskellen:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og føle dig helt rolig ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rette grej gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at søge efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

4250642100002