Helko Werk Journeyman Pack Axe

Denne økse er designet til at levere solid præstation uanset den udfordring, den står overfor. Klingen er lavet af C50 Carbon Steel for ekstra styrke og holdbarhed. Skæftet i amerikansk hickory træ er et af de bedste materialer til økser og giver optimal balance og kontrol til brugeren. Endelig er denne økse leveret med en lækker læderskede der beskytter klingen imod skader og ridser. Helko Werk Journeyman Pack Axe er den perfekte økse til håndværker, hobbybrugere og professionelle samt alle der ønsker en robust økse til mange forskellige formål.

Classic Journeyman Pack Axe - Helko
4
Helko Werk Journeyman Pack Axe
5
Helko Werk Helko Classic Journeyman Pack Axe
3.5
Helko Classic Journeyman Pack Axe
4.5
Helko Classic Journeyman Pack Axe
3.5
Helko Classic Journeyman Pack Axe
3.5
Helko Classic Journeyman Pack Axe
4
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Helko Werk
EAN: 4005760114413
Varenummer (SKU): 9613601875045258 Kategori:

Helko Werk Journeyman Pack Axe

Leder du efter nyt Økser grej til den næste udendørs-oplevelse? Så er Helko Werk Journeyman Pack Axe fra producenten Helko Werk måske det helt rette for dig. Med Helko Werk Journeyman Pack Axe er du lidt nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Helko Werk Journeyman Pack Axe i prisklassen fra er du nærmere på den bedste pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit udendørs-grej online og få et større udvalg

Når du køber udendørs-grej som fx Helko Werk Journeyman Pack Axe online, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej en stor forskel:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og være helt rolig ved, der er styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rette grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

4005760114413