Helko Werk Pathfinder Hatchet

And is designed to handle all of your chopping and splitting needs on the trail. The hickory shaft provides a comfortable, light grip and the razor-sharp C50 Carbon Steel blade easily slices through wood. Vægt og størrelse er blevet konstrueret så den er let at bære og bevæge. Fås også med en læderskede, der beskytter klingen så den holder længere.

Helko Werk Pathfinder Hatchet
5
Classic Pathfinder Hatchet - Helko
4
Helko Werk Helko Classic Pathfinder Hatchet
3.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Helko Werk
EAN: 4005760114383
Varenummer (SKU): 9613601875045232 Kategori:

Helko Werk Pathfinder Hatchet

Er du på udkig efter nyt Økser udstyr til den næste udendørs-oplevelse? Så er Helko Werk Pathfinder Hatchet fra producenten Helko Werk øjensynligt det helt rette for dig. Med Helko Werk Pathfinder Hatchet er du lidt nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Helko Werk Pathfinder Hatchet i prisklassen fra er du nærmere på den bedste pakkeliste, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit udendørs-grej online og få et større udvalg

Når du køber udendørs-grej som fx Helko Werk Pathfinder Hatchet online, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr en stor forskel:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og være helt afslappet ved, du har styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rette udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

4005760114383