Helle Eggen 12C27 Classic Knife

Oprindeligt designet tilbage i 1998, er Helle Eggen Classic Knife en kraftig jagtkniv, der kombinerer en moderat drop point-klinge med håndtag af 12C27 stål. Denne kniv er en af ​​Helles absolut mest populære og er ideel til alle former for friluftsliv. Nu er denne eftertragtede kniv tilgængelig i professionel dansk udgave, der giver enestående skærkvalitet, holdbarhed og skønhed. Med sit hårdføre design og klassiske stil er Helle Eggen Classic Knife den perfekte kniv til enhver, der har brug for en pålidelig partner ude på vandring.

Helle Eggen 12C27 Classic Knife
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Helle
EAN: 7023892010752
Varenummer (SKU): 5776101097069744 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Helle´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Helle Eggen 12C27 Classic Knife

Er du på udkig efter nyt Dolke grej til den kommende udendørs-oplevelse? Så er Helle Eggen 12C27 Classic Knife fra producenten Helle øjensynligt det helt rette for dig. Med Helle Eggen 12C27 Classic Knife er du en smule tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Helle Eggen 12C27 Classic Knife i prisklassen pris fra webshop er du tættere på den ultimative oppakning, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du bestiller udendørs-grej som fx Helle Eggen 12C27 Classic Knife på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej hele forskellen:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og føle dig helt rolig ved, der er styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rette grej gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

7023892010752