Helle Raud M Folding Knife

Raud M Foldeknive (raud betyder rød på norsk) er det perfekte værktøj til professionelle. Designet forener kraften og den brede anvendelighed af de klassiske skandinaviske arbejdsknive, der er en vigtig del af Helles historie. Denne foldeknive er udstyret med et ergonomisk greb og en skarpe kniv, der klarer enhver opgave. Og til sæsonen 2022 har Helle tilføjet nye foldeknive til deres produktlinje, der giver et stilfuldt og professionelt look.

DKK kr. 818,00
Helle Raud M Folding Knife
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Helle
EAN: 7023892006540
Varenummer (SKU): 5776101096177855 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Helle´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Helle Raud M Folding Knife

Leder du efter nyt Foldeknive grej til din kommende outdoor-oplevelse? Så er Helle Raud M Folding Knife fra brandet Helle måske det helt rigtige til dig. Med Helle Raud M Folding Knife er du lidt nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Helle Raud M Folding Knife i prisklassen fra er du tættere på den bedste pakkeliste, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

Når du bestiller outdoor-grej som fx Helle Raud M Folding Knife online, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej hele forskellen:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, der er styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

7023892006540