Helly Hansen Mens Daybreaker Fleece Jacket, Black

Opbygget med en kraftig krave og to-vejs lynlås, så den sidder godt og holder varmen. Derudover har den to side lommer og en elastisk bund, for at holde varmen indvendig. Helly Hansen Daybreaker fleecetrøje er et must-have for de kølige dage. Den er varm og komfortabel at have på, og samtidig har den et let og moderne design. Den er et godt valg for alle aktive mennesker, som ønsker et godt design, komfort og funktionalitet.

DKK kr. 399,00
kr. 599,00
Helly Hansen Daybreaker fleece jakke, herre, sort
5
DKK kr. 399,00
kr. 599,00
Helly Hansen Daybreaker fleece jakke, herre, sort
5
DKK kr. 599,95
Helly Hansen Mens Daybreaker Fleece Jacket, Black
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Helly HansenEAN: 7040053902169 Varenummer (SKU): 9613600088793417 Kategori:

Helly Hansen Mens Daybreaker Fleece Jacket, Black

Leder du efter nyt Fleecetrøjer grej til din næste udendørs-oplevelse? Så er Helly Hansen Mens Daybreaker Fleece Jacket, Black fra producenten Helly Hansen øjensynligt det helt rigtige til dig. Med Helly Hansen Mens Daybreaker Fleece Jacket, Black er du en smule nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Helly Hansen Mens Daybreaker Fleece Jacket, Black i prisklassen pris fra webshop er du tættere på den bedste oppakning, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej online og få mere at vælge mellem

Når du bestiller udendørs-grej som fx Helly Hansen Mens Daybreaker Fleece Jacket, Black online, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og være helt afslappet ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rette grej gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at lede efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

7040053902169