Helly Hansen Mens Daybreaker Fleece Jacket, Ebony

Ebony. Indvendigt har trøjen et let og lækkert fleece materiale som holder dig varm hele dagen. De to store forlommer er lette at få adgang til, og der er også en mindre lomme på venstre ærme. En ideel trøje til alle aktiviteter udenfor, for at holde varmen på de kølige dage.

DKK kr. 499,95
Helly Hansen Mens Daybreaker Fleece Jacket, Ebony
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Helly HansenEAN: 7040054094344 Varenummer (SKU): 9613601711600136 Kategori:

Helly Hansen Mens Daybreaker Fleece Jacket, Ebony

Leder du efter nyt Fleecetrøjer udstyr til den næste udendørs-oplevelse? Så er Helly Hansen Mens Daybreaker Fleece Jacket, Ebony fra brandet Helly Hansen måske det helt rigtige for dig. Med Helly Hansen Mens Daybreaker Fleece Jacket, Ebony er du lidt nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Helly Hansen Mens Daybreaker Fleece Jacket, Ebony i prisklassen pris fra er du nærmere på den bedste pakkeliste, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit udendørs-grej online og få mere at vælge mellem

Når du køber udendørs-grej som fx Helly Hansen Mens Daybreaker Fleece Jacket, Ebony online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr en stor forskel:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og være helt rolig ved, der er styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rigtige udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

7040054094344