Helsport – Finnmark 6-8

Helsport Finnmark 6-8 er den perfekte lavvu til 4-8 personer. Det er et kompakt telte med mange praktiske detaljer, såsom et justerbart indertelt, der kan sænkes ned indefra for at bevare varmen, to indgange med myggenet, en to-tonet farvekombination for bedre synlighed og en meget slidstærk materialesammensætning. Med Finnmark 6-8 kan du føle dig sikker og komfortabel i selv de mest ekstreme friluftsmiljøer.

Helsport Finnmark 6-8
5
Helsport Finnmark green OneSize, green
Helsport - Finnmark 6-8
5
Finnmark 6-8 complete
4
Finnmark 6-8 complete
4
Finnmark 6-8 complete
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Helsport
EAN: 7029981044462
Varenummer (SKU): 8757800201166771 Kategori:

Helsport – Finnmark 6-8

Leder du efter nyt Telte til 4-8 personer udstyr til den kommende udendørs-oplevelse? Så er Helsport – Finnmark 6-8 fra brandet Helsport måske det helt rette for dig. Med Helsport – Finnmark 6-8 er du en smule nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Helsport – Finnmark 6-8 i prisklassen pris fra webshop er du nærmere på den bedste oppakning, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit udendørs-grej online og få mere at vælge mellem

Når du køber udendørs-grej som fx Helsport – Finnmark 6-8 online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr en stor forskel:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, der er styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rigtige udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

7029981044462