Herbertz Cocobolo Wood Pocket Knife Satin 440

Denne elegante lommekniv fra Herbertz er lavet af 440 rustfrit stål og har en satinbehandlet klinge. Den klassiske slipjoint-rygfjeder og knivkassen er nøje udført, mens håndtaget er fremstillet af robust cocobolo-træ. Denne foldekniv er et yndet valg for den modebevidste knivsamler, og den vil fortsætte med at imponere med sin skønhed og holdbarhed.

DKK kr. 195,00
Herbertz Cocobolo Wood Pocket Knife Satin 440
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HerbertzEAN: 4001833102769 Varenummer (SKU): 5776101096172406 Kategori:

Herbertz Cocobolo Wood Pocket Knife Satin 440

Er du på udkig efter nyt Foldeknive udstyr til din næste udendørs-oplevelse? Så er Herbertz Cocobolo Wood Pocket Knife Satin 440 fra brandet Herbertz måske det helt rigtige til dig. Med Herbertz Cocobolo Wood Pocket Knife Satin 440 er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Herbertz Cocobolo Wood Pocket Knife Satin 440 i prisklassen fra webshop er du tættere på den ultimative pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit udendørs-grej på nettet og få et større udvalg

Når du bestiller udendørs-grej som fx Herbertz Cocobolo Wood Pocket Knife Satin 440 på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr en stor forskel:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og være helt afslappet ved, du har styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rette udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at søge efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

4001833102769