Herbertz Drop Point Pocket Knife Sandalwood AISI 440

Denne Herbertz Drop Point Pocket Knife Sandalwood AISI 440 fra Selection-serien er udstyret med et drop point-blad af AISI 440 rustfrit stål med en smuk satinfinish. En glideledsmekanisme holder klingen på plads, når kniven foldes sammen, og giver dig en tryg og sikker fornemmelse. Den elegante sandalwood-skal har et stilfuldt design og en smuk finish. Dette foldekniv er professionel og designet til at klare selv de hårdeste opgaver.

DKK kr. 365,00
Herbertz Drop Point Pocket Knife Sandalwood AISI 440
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Herbertz
EAN: 4001833106620
Varenummer (SKU): 5776101096172372 Kategori:

Herbertz Drop Point Pocket Knife Sandalwood AISI 440

Er du på udkig efter nyt Foldeknive grej til den næste outdoor-oplevelse? Så er Herbertz Drop Point Pocket Knife Sandalwood AISI 440 fra producenten Herbertz øjensynligt det helt rigtige for dig. Med Herbertz Drop Point Pocket Knife Sandalwood AISI 440 er du lidt nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Herbertz Drop Point Pocket Knife Sandalwood AISI 440 i prisklassen pris fra er du tættere på den bedste pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit outdoor-grej online og få et større udvalg

Når du bestiller outdoor-grej som fx Herbertz Drop Point Pocket Knife Sandalwood AISI 440 online, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og være helt rolig ved, der er styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rette grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at lede efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

4001833106620