Herbertz Olive Wood Pocket Knife Satin 440

Denne klassiske og elegante Herbertz Olive Wood Pocket Knife Satin 440 er en professionel foldekniv med et satineret 440 rustfrit stål-blad. Når bladet er åbent, er det sikkert og forsvarligt låst fast på plads ved hjælp af en pålidelig lås. Grebet er lavet af smuk og robust oliventræ, hvilket giver en komfortabel og stilfuld greb. Denne kniv er perfekt til enhver, der ønsker et professionelt udseende og feel. Kraftig og holdbar, denne kniv vil vare dig i mange år.

DKK kr. 186,00
Herbertz Olive Wood Pocket Knife Satin 440
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HerbertzEAN: 4001833102813 Varenummer (SKU): 5776101096172407 Kategori:

Herbertz Olive Wood Pocket Knife Satin 440

Er du på udkig efter nyt Foldeknive udstyr til den næste outdoor-oplevelse? Så er Herbertz Olive Wood Pocket Knife Satin 440 fra brandet Herbertz øjensynligt det helt rigtige for dig. Med Herbertz Olive Wood Pocket Knife Satin 440 er du lidt nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Herbertz Olive Wood Pocket Knife Satin 440 i prisklassen fra webshop er du nærmere på den bedste pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Køb dit outdoor-grej online og få et større udvalg

Når du køber outdoor-grej som fx Herbertz Olive Wood Pocket Knife Satin 440 online, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr hele forskellen:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og være helt rolig ved, du har styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rigtige udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

4001833102813