Hestra Army Leather Heli Ski Glove

Luffer er stolte af at præsentere Hestra Army Leather Heli Ski Glove – den mest kendte og populære model fra Hestra. Denne moderne klassiker er lavet af holdbare materialer, der sikrer langvarig brug. Perfekt til professionelle, der elsker kvalitet og stil.

DKK kr. 873,00
Hestra Army Leather Heli Ski Glove
5
DKK kr. 899,00
kr. 1.149,00
Hestra Army Leather Heli Ski 7, Black
DKK kr. 1.149,00
Hestra Army Leather Heli Ski 5-finger (Sort (BLACK) 7)
4
DKK kr. 1.149,95
Hestra Army Leather Heli Ski - 5 Finger, Black
5
DKK kr. 1.149,95
kr. 1.149,95
Hestra Army Leather Heli Ski - 5 Finger, Black Str. 10
5
DKK kr. 1.150,00
Hestra Army Leather Heli Ski Handsker sort
DKK kr. 1.200,00
Hestra - Skihandsker Army Leather Heli Ski 5 finger - Sort - 7
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HestraEAN: 7332540613963 Varenummer (SKU): 5776101063943419 Kategori:

Hestra Army Leather Heli Ski Glove

Leder du efter nyt Luffer udstyr til den næste outdoor-oplevelse? Så er Hestra Army Leather Heli Ski Glove fra producenten Hestra måske det helt rigtige for dig. Med Hestra Army Leather Heli Ski Glove er du lidt nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Hestra Army Leather Heli Ski Glove i prisklassen fra er du tættere på den bedste pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Køb dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

Når du bestiller outdoor-grej som fx Hestra Army Leather Heli Ski Glove online, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr hele forskellen:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og være helt afslappet ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rette udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at lede efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

7332540613963