Jetboil Hanging Kit

Jetboil Hanging Kit er et praktisk stativ, som giver dig mulighed for at hænge din Jetboil Gasbrænder op, selv når det er svært at finde en jævn overflade. Dette kommer især til sin ret, når du er på klatretur, Trekking eller Hiking i bjergrigt terræn. Jetboil Hanging Kit er perfekt til at holde din gasbrænder sikkert monterret, så du kan nyde din oplevelse i det naturskønne terræn. Med Jetboil Hanging Kit får du et letvægtsstativ i høj kvalitet, der giver dig fleksibilitet og stabilitet, når du bruger din Jetboil Gasbrænder.

DKK kr. 319,95
Jetboil Hanging Kit
5
DKK kr. 329,00
JetBoil Jetboil Hanging Kit
3.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: JetboilEAN: 893483000236 Varenummer (SKU): 9613601114525597 Kategori:

Jetboil Hanging Kit

Er du på udkig efter nyt Gasbrændere udstyr til den kommende udendørs-oplevelse? Så er Jetboil Hanging Kit fra brandet Jetboil øjensynligt det helt rette for dig. Med Jetboil Hanging Kit er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Frisk luft og smuk natur.

Med Jetboil Hanging Kit i prisklassen pris fra er du tættere på den ultimative pakkeliste, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit udendørs-grej på nettet og få et større udvalg

Når du bestiller udendørs-grej som fx Jetboil Hanging Kit på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr hele forskellen:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og føle dig helt rolig ved, der er styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rette udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at søge efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

893483000236