JetBoil Jetboil Flash Camo

DKK kr. 1.012,00
JetBoil Flash Cooking System
5
DKK kr. 1.198,00
Jetboil FLASH brænder Camouflage
4.5
DKK kr. 1.199,00
Jetboil Flash 2.0 Camouflage
4
DKK kr. 1.200,00
JetBoil Jetboil Flash Camo
3.5
DKK kr. 1.240,00
kr. 1.409,10
Flash Camo - Camo
4
DKK kr. 1.349,00
Jetboil Flash 1,0L Cooking System (Grøn (CAMO))
4
DKK kr. 1.409,10
Flash Camo
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: JetBoil
EAN: 858941006649
Varenummer (SKU): 5443201016471529 Kategori:

JetBoil Jetboil Flash Camo

Er du på udkig efter nyt Gasbrændere grej til den kommende outdoor-oplevelse? Så er JetBoil Jetboil Flash Camo fra brandet JetBoil øjensynligt det helt rigtige for dig. Med JetBoil Jetboil Flash Camo er du lidt tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med JetBoil Jetboil Flash Camo i prisklassen fra er du tættere på den ultimative pakkeliste, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit outdoor-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du bestiller outdoor-grej som fx JetBoil Jetboil Flash Camo på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og føle dig helt rolig ved, du har styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rigtige grej gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

858941006649