Tilbud

JetBoil Jetboil MicroMo Carbon

DKK kr. 1.259,00
Jetboil MicroMo Carbon
4.5
DKK kr. 1.361,00
Jetboil - MicroMo Brænder Carbon
5
DKK kr. 1.599,00
Jetboil MicroMo
4
DKK kr. 1.650,00
JetBoil Jetboil MicroMo Carbon
3.5
DKK kr. 1.699,00
Jetboil MicroMo 0,8 L Cooking System (Grå (CARBON))
4
DKK kr. 1.890,00
MicroMo Carbon - Carbon
4
DKK kr. 1.890,00
MicroMo Carbon
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: JetBoil
EAN: 858941006335
Varenummer (SKU): 5443200122377246 Kategori:

JetBoil Jetboil MicroMo Carbon

Leder du efter nyt Gasbrændere grej til din næste udendørs-oplevelse? Så er JetBoil Jetboil MicroMo Carbon fra brandet JetBoil øjensynligt det helt rigtige til dig. Med JetBoil Jetboil MicroMo Carbon er du en smule nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Åbne vidder og smuk natur.

Med JetBoil Jetboil MicroMo Carbon i prisklassen fra webshop er du tættere på den bedste oppakning, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit udendørs-grej online og få mere at vælge mellem

Når du bestiller udendørs-grej som fx JetBoil Jetboil MicroMo Carbon online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej hele forskellen:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og være helt afslappet ved, der er styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at lede efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

858941006335