JetBoil Jetboil MiniMo Carbon

DKK kr. 1.348,00
JetBoil MiniMo Personal Cooking System
5
DKK kr. 1.349,00
Jetboil MiniMo 1,0 liter Carbon
4.5
DKK kr. 1.699,00
Jetboil MiniMo
4
DKK kr. 1.700,00
JetBoil Jetboil MiniMo Carbon
3.5
DKK kr. 1.796,95
kr. 1.953,00
MiniMo Carbon - Carbon
4
DKK kr. 1.799,00
Jetboil Minimo Carbon
4
DKK kr. 1.799,95
Jetboil MiniMo 1,0L
5
DKK kr. 1.953,00
MiniMo Carbon
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: JetBoil
EAN: 858941006366
Varenummer (SKU): 5443200977510377 Kategori:

JetBoil Jetboil MiniMo Carbon

Er du på udkig efter nyt Gasbrændere udstyr til din næste outdoor-oplevelse? Så er JetBoil Jetboil MiniMo Carbon fra producenten JetBoil måske det helt rigtige til dig. Med JetBoil Jetboil MiniMo Carbon er du lidt nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Åbne vidder og smuk natur.

Med JetBoil Jetboil MiniMo Carbon i prisklassen pris fra webshop er du nærmere på den bedste pakkeliste, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Køb dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

Når du køber outdoor-grej som fx JetBoil Jetboil MiniMo Carbon online, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr en stor forskel:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og være helt rolig ved, du har styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rigtige udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

858941006366