Joe Nimble – NimbleToes Trail Addict (Orange) – 40,5

NimbleToes Trail Addict fra Joe Nimble er den perfekte ledsager på lange ture off-road. Skoen er designet med en innovativ trail-sål udviklet i samarbejde med Soles by Michelin, der giver en solid affjedring og et solidt greb på alle underlag. Det tjekkede design er udformet med åndbare mesh paneler, og skoen er forstærket med stødabsorberende phylon-mellemfods, så du kan nyde de ujævne skovstier og de lange ture. Denne model i orange findes i størrelse 40,5 og giver et par løbesko, der kombinerer stilfuldt design med topfunktioner.

DKK kr. 1.599,00
Joe Nimble - NimbleToes Trail Addict (Orange) - 40,5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Joe NimbleEAN: 4062784042856 Varenummer (SKU): 8757800203641900 Kategori:

Joe Nimble – NimbleToes Trail Addict (Orange) – 40,5

Leder du efter nyt Trekking- & løbesko udstyr til den kommende outdoor-oplevelse? Så er Joe Nimble – NimbleToes Trail Addict (Orange) – 40,5 fra brandet Joe Nimble måske det helt rette for dig. Med Joe Nimble – NimbleToes Trail Addict (Orange) – 40,5 er du lidt tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Joe Nimble – NimbleToes Trail Addict (Orange) – 40,5 i prisklassen pris fra er du tættere på den ultimative pakkeliste, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Køb dit outdoor-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du bestiller outdoor-grej som fx Joe Nimble – NimbleToes Trail Addict (Orange) – 40,5 på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr en stor forskel:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rette udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

4062784042856