Joe Nimble – NimbleToes Trail Addict (Sort) – 40,5

NimbleToes Trail Addict fra Joe Nimble er den perfekte løbesko til at tage på eventyr i naturen. Skoen er udstyret med en innovativ trail-sål, udviklet i samarbejde med Soles by Michelin, som giver et solidt greb, selv på de blødeste, stenede og ujævne skovstier. Denne sikkerhed kombineres med et funktionelt og tjekket design, der giver god støtte og slidstyrke. Den sorte farve gør den perfekt til alle trail-eventyr og daglige gåture. Joe Nimble’s NimbleToes Trail Addict i størrelse 40,5 vil være en god investering for alle, der søger et holdbart par sko.

DKK kr. 1.599,00
Joe Nimble - NimbleToes Trail Addict (Sort) - 40,5
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Joe NimbleEAN: 4062784037432 Varenummer (SKU): 8757800203641075 Kategori:

Joe Nimble – NimbleToes Trail Addict (Sort) – 40,5

Er du på udkig efter nyt Trekking- & løbesko grej til den næste udendørs-oplevelse? Så er Joe Nimble – NimbleToes Trail Addict (Sort) – 40,5 fra brandet Joe Nimble måske det helt rette for dig. Med Joe Nimble – NimbleToes Trail Addict (Sort) – 40,5 er du lidt nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Joe Nimble – NimbleToes Trail Addict (Sort) – 40,5 i prisklassen pris fra webshop er du tættere på den bedste pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej online og få mere at vælge mellem

Når du bestiller udendørs-grej som fx Joe Nimble – NimbleToes Trail Addict (Sort) – 40,5 online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej hele forskellen:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og være helt afslappet ved, du har styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

4062784037432