Joe Nimble – NimbleToes Trail Addict Women (Orange) – 36

NimbleToes Trail Addict fra Joe Nimble er skabt til at udforske de ujævne veje. Skoen er udstyret med en innovativ trail-sål, som er udviklet i samarbejde med Soles by Michelin, og som sikrer et solidt og stabilt greb på bløde, stenede og ujævne skovstier. Den udvendige overdel er lavet af blødt stof og er yderst behagelig at have på, mens den indvendige sko er udstyret med en let og åndbar indersål og en EVA-mellemsål med en stødabsorberende konstruktion. Denne funktionelle sko kommer i en smuk orange farve og er tilgængelig i størrelse 36. Med Joe Nimble’ NimbleToes Trail Addict kan du udforske alle dine yndlingsstier med komfort og stil.

DKK kr. 1.599,00
Joe Nimble - NimbleToes Trail Addict Women (Orange) - 36
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Joe NimbleEAN: 4062784042757 Varenummer (SKU): 8757800203642032 Kategori:

Joe Nimble – NimbleToes Trail Addict Women (Orange) – 36

Er du på udkig efter nyt Trekking- & løbesko grej til din kommende udendørs-oplevelse? Så er Joe Nimble – NimbleToes Trail Addict Women (Orange) – 36 fra producenten Joe Nimble øjensynligt det helt rigtige til dig. Med Joe Nimble – NimbleToes Trail Addict Women (Orange) – 36 er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Frisk luft og smuk natur.

Med Joe Nimble – NimbleToes Trail Addict Women (Orange) – 36 i prisklassen pris fra webshop er du tættere på den ultimative pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du bestiller udendørs-grej som fx Joe Nimble – NimbleToes Trail Addict Women (Orange) – 36 på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej hele forskellen:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, der er styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rette grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at søge efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

4062784042757