JR Gear Insulated Traverse Core XL, rød – Liggeunderlag og tilbehør

DKK kr. 768,00
Insulated Traverse Core XL Regular
4.5
DKK kr. 799,00
JR Gear Insulated Traverse Core XL, rød - Liggeunderlag og tilbehør
5
DKK kr. 1.000,00
JR Gear Ins Traverse Core XL Reg. 89 cm
4
DKK kr. 1.043,95
kr. 1.134,00
Insulated Traverse Core XL Rectangular - Tomato
3.5
DKK kr. 1.043,95
kr. 1.134,00
Insulated Traverse Core XL Rectangular - Tomato
4
DKK kr. 1.043,95
Insulated Traverse Core XL Rectangular - Tomato
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: JR GearEAN: 4897028447254 Varenummer (SKU): 10531701346392680 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring JR Gear´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

JR Gear Insulated Traverse Core XL, rød – Liggeunderlag og tilbehør

Leder du efter nyt Liggeunderlag udstyr til den næste udendørs-oplevelse? Så er JR Gear Insulated Traverse Core XL, rød – Liggeunderlag og tilbehør fra producenten JR Gear øjensynligt det helt rette for dig. Med JR Gear Insulated Traverse Core XL, rød – Liggeunderlag og tilbehør er du en smule nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med JR Gear Insulated Traverse Core XL, rød – Liggeunderlag og tilbehør i prisklassen fra er du nærmere på den bedste oppakning, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Køb dit udendørs-grej online og få et større udvalg

Når du køber udendørs-grej som fx JR Gear Insulated Traverse Core XL, rød – Liggeunderlag og tilbehør online, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr en stor forskel:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og være helt rolig ved, der er styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rette udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

4897028447254