JR Gear Traverse Core Mummy, 8,9cm – Liggeunderlag og tilbehør

DKK kr. 489,00
Traverse Core Mummy
4.5
DKK kr. 550,00
JR Gear Traverse Core Mummy, 8,9cm - Liggeunderlag og tilbehør
5
DKK kr. 600,00
JR Gear Traverse Core Mummy 8,9 cm.
4
DKK kr. 693,00
Traverse Core Standard Mummy - Aqua
3.5
DKK kr. 693,00
Traverse Core Standard Mummy - Aqua
4
DKK kr. 693,00
Traverse Core Standard Mummy - Aqua
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: JR GearEAN: 4897028447216 Varenummer (SKU): 10531701346392550 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring JR Gear´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

JR Gear Traverse Core Mummy, 8,9cm – Liggeunderlag og tilbehør

Er du på udkig efter nyt Liggeunderlag grej til din kommende outdoor-oplevelse? Så er JR Gear Traverse Core Mummy, 8,9cm – Liggeunderlag og tilbehør fra brandet JR Gear øjensynligt det helt rigtige til dig. Med JR Gear Traverse Core Mummy, 8,9cm – Liggeunderlag og tilbehør er du en smule tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med JR Gear Traverse Core Mummy, 8,9cm – Liggeunderlag og tilbehør i prisklassen fra er du tættere på den ultimative oppakning, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit outdoor-grej på nettet og få et større udvalg

Når du bestiller outdoor-grej som fx JR Gear Traverse Core Mummy, 8,9cm – Liggeunderlag og tilbehør på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej hele forskellen:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og føle dig helt rolig ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rette grej gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

4897028447216